Články na téma: BAKTERIE
Tématu „bakterie“ odpovídá celkem 80 článků, zobrazena 4. strana výsledků:
Bioremediace, aneb mikroorganismy pomáhají čistit půdu od toxických látek
Gabriela Šedivcová17. 06. 2015: V životním prostředí se vyskytuje nepřeberné množství polutantů, které negativně ovlivňují vše, s čím…
Proč není vhodné vylévat olej do kanalizace
Mgr. Jana Hájková06. 01. 2014: Tak a je to tu zase. Je po svátcích a skončila ta předvánoční a předsilvestrovská honička, šílenství…
Půda
Antonín Lágner01. 11. 2005: Každý ji zná, někdo aktivně využívá, někdo po ní jen chodí, ale všichni jí potřebujeme. Tato směs hornin,…
Co s listy a plody z ořešáku?
Blanka Holzäpfelová01. 11. 2023: Mám na mysli samozřejmě ořešák královský - vlašský. Všichni dobře známe jeho chutné ořechy, používané…
Nebezpečí geneticky modifikovaných plodin a organismů a něco více o nich
Alena Rulfová14. 04. 2005: V nedávných dnech se na stránkách Econnectu objevila Britská studie potvrzující nebezpečnost některých GM plodin…
Ekologická toaleta
Helena Dvořáčková11. 09. 2013: Pojem ekologická toaleta sice může znít přehnaně, přesto jde o velice rozšířený způsob, jak efektivně…
Testování na zvířatech? NIKDY!
Lucie Pšanská01. 06. 2005: Testování na zvířatech je v očích mnoha firem jediný opravdu účinný, nebo levně dostupný, způsob, jak…
Síla australského čajovníku
Veronika Foglová17. 10. 2006: Výraz Tea Tree máme nejčastěji spojený s aromatickým olejíčkem, který má protizánětlivé a protiplísňové…
Naše olše a křestice
RNDr. Jiří Jakl10. 03. 2006: Břízovité u nás reprezentují vedle bříz právě i olše (Alnus) a olšičky neboli křestice (Duschekia) o kterých…
Jak krmit morče
Lenka Kadlíková03. 08. 2020: Určitě si velmi dobře z dětství vzpomínáte na to, že právě vaše morče chroupalo přebytečný tvrdý chléb a…
Články na téma „bakterie“ (celkem 80):
Listování: předcházející | 2 | 3 [ 4 ] 5 | 6 | další
Celkem 8 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.
Listování: předcházející | 2 | 3 [ 4 ] 5 | 6 | další
Celkem 8 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.