Sandály na podpatku – Boty, které zaujmou na letní párty

článek je inzerce, nejde o odborný text
Na letní party letos můžete nazout i stylové sandály na podpatku. Ty jsou nejen vysoce módní, ale také pohodlné. Jen musíte vědět, jak je správně nosit. Pokud nevíte, podle jakých parametrů vybírat boty na podpatku, nemusíte si zoufat. My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.


Podle jakých kritérií letos vybírat sandály na podpatcích?

Sandály na podpatcích budou hitem letošní sezóny. Ženy by je však měly vybírat na základě několika důležitých kritérií. Důležité je, aby byly sandály na podpatcích vyrobené z kvalitního materiálu. Dobrou volbou jsou polstrované modely, u kterých se pásky nezařezávají ženám do chodidel. Dobrým řešením jsou i sandály na nízkých podpatcích nebo na platformě. Tady si musí každá žena určit, co je jí osobně příjemné. V letošní sezóně bude obuv na platformě jednoznačně dobrou volbou.

Kvalitní sandály na platformě pro ženy jsou k mání i na e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá trendy dáma. Volit tu můžete kousky na platformě, ale také na nízkém nebo na vyšším tenkém podpatku. Sandály na vysokém podpatku musíte na e-shopu volit podle délky stélky vašeho chodidla.

Aby se vám sandály dobře nosily, je volba správné velikosti obuvi zcela zásadní. Na pomoc si proto vezměte krejčovský metr a pečlivě změřte vnitřní vložku jiné boty, která vám dobře padne. Naměřený údaj pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného prodejce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Správným měřením a porovnáváním se snáze vyhnete reklamacím.

Z jakého materiálu zvolit sandály na podpatcích a k jakým doplňkům je sladit?

V letošní sezóně budou in zejména sandály na vysokém podpatku z pravé kůže. Ta má mnoho výhod. Je nejen vysoce módní, ale také odolná. V neposlední řadě je pak i tzv. udržitelná. Udržitelný způsob života v dnešních dnech propagují ty nejznámější módní světové značky. Dámy tak mají z čeho vybírat.

Kožené sandály na vysokém podpatku mohou být vyrobené v hladké nebo v semišové variantě. K obuvi z broušené kůže na podpatcích volte vždy i speciální čistící gumu na semiš. Díky ní budou vaše sandály na vysokých podpatcích vždy jako nové. Pečující prostředky na boty i stylové kožené sandály na vysokých podpatcích mohou ženy nakupovat i v kamenných prodejnách CCC. Výběr obuvi je zde opravdu široký a ceny jsou tu příjemně nízké.

Nezapomínejte ani na to, že sandály na vysokých podpatcích musí ladit s dalšími módními doplňky ve vašem outfitu. A to nejen barvou, ale také strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit se sandály na vyšších podpatcích vkusně sjednotí a bude působit elegantním dojmem.

K jakému oblečení se hodí sandály na podpatcích?

Sandály na vysokých podpatcích se výborně hodí k rafinovaným šatům s průstřihy. Dále jimi můžete doplnit outfit s legíny nebo s trapézovou a s plisovanou sukní. Vsaďte na kousky s vysokým pasem. Ty vás opticky zúží a prodlouží.

Díky tomu budete neodolatelné. Sandály na vysokých podpatcích pak můžete zakomponovat i do business outfitu. Hodit se k nim budou i boho halenky nebo kalhoty typu chino. Módní sandály na vysokých podpatcích v jednobarevném i v dekorovaném provedení lze sehnat např. i u prodejce CCC. Můžete nimi ozdobit volnočasové i slavnostní outfity během pár vteřin.



Článek je INZERCE, nejde o odborný text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.
V případě Vašeho zájmu mít na www.priroda.cz svou reklamu nás neváhejte kontaktovat.

autor:
datum vydání:
19. června 2023


 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!